Een zomervakantie in Haus Yannsa biedt tal van ontspannende mogelijkheden. In het zonovergoten Karinthië kan je tal van onvergetelijke wandelingen maken.

 

Ons huisje ligt vlak aan de Millstätersee dat zich uitstrekt van Dobriach tot Seeboden. Dit meer biedt tijdens de zomermaanden de nodige verkoeling en waterpret met een gemiddelde temperatuur tussen de 22°C en 28°C. Je kan ook een rondvaart maken op het meer en van de verschillende uitzichten genieten.

 

Er zijn verschillende strandbaden en in Dobriach kan je aan de aanlegsteiger met de hond in het water. Rond en om het meer zijn er ook tal van fiets en mountainbikemogelijkheden.

Je kan ook verkoeling zoeken in het openlucht zwembad van Radenthein (naast de schaatsbaan) met een aangename gemiddelde temperatuur van 26 °C.

 

In de buurt kan je ook terecht voor andere sportieve activiteiten zoals raften, rodelen en kletteren.

Voor de kinderen zijn er vele mogelijkheden. Breng zeker een bezoekje aan het Wildpark! Je kan ook granaatstenen hakken in het Granatium of op forellenjacht gaan in Feld am See. Bij minder weer kan je ook naar de Reptielenzoo.

Kijk zeker naar de voordelen van de Kärtenkaart!

 

Met onderstaande links heb je een greep uit  interessante mogelijkheden om je vakantie onvergetelijk te maken!

Show More
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
zwemmen

Je kan ook gaan ontspannen in de thermische baden in Bad Kleinkircheim. Naast de verschillende zwembaden met massagedouchen, Waterfonteinen, watervallen en waterversnellingen kan je ook nog genieten van 13 verschillende sauna's. Je kan je ook laten verwennen met verschillende massagebehandelingen. Je kan ook terecht in http://www.therme-kathrein.at/badewelt/ waar de 86 m lange Nockberg glijbaan op je wacht. Ook hier zijn tal van verschillende ontspannende baden, zowel binnen als buiten.

Go to link